MOTUEKA (NZ) - Into the Wild

"THE FREEDOM AND SIMPLE BEAUTY IS TOO GOOD TO PASS UP..."

LA LLIBERTAT I LA SIMPLE BELLESA SÓN MASSA BONES PER DEIXAR-LES PASSAR








Per tenir en compte aquesta frase extreta de la pel·lícula "Into de Wild", no m'ha calgut anar-me'n a Alaska com va fer el protagonista Christopher McCandless.

La regió del Nelson de l'illa del sud de Nova Zelanda, ofereix una bellesa que no deixa indiferent als amants de la natura, així que després de pensar i fer quatre reflexions, m'hi endinso per formar part d'un programa de voluntariat anomenat "Wwoof" https://www.wwoof.co.nz/. Aquest em permet treballar com a voluntària a la granja orgànica "Toka Maiti" de Ngatimoti, Motueka. Aquí, juntament amb la Christina que ha arribat de Suècia, aprenc com és la vida orgànica d'una granja, planto quantitat d'hortalisses, alimento a les vaques, gallines i pollastres i afortunadament visc el naixement d'un poltre, l'Amigo!

Després de les tasques diàries i amb la tarda sencera per endavant, me'n vaig a caminar, a descobrir i escoltar la gran diversitat d'ocells. I si el dia ha sigut fred, la llar de foc ens espera per passar una tarda agradable fent petar la xerrada amb en Mike, el granger, el seu fill Jae i no puc deixar de citar l'Angy, la gateta més esquerpa que he vist mai! Viure aquí és viure en un petit paradís amb un entorn privilegiat on governa la natura i on es viu a un ritme perfecte pels que no som amants de l'estrès.




Amb en Mike





A la pestanya de "vídeos" pots veure els millors vídeos casolans del National Geographic gravats en aquesta granja!

Per acabar, i fent referència a la pel·lícula "Into the Wild" t'escric el moment en que Christopher s'està despedint del seu amic Ron. A mi ara, també em toca despedir-me d'aquest racó de món!


"But you are wrong if you think that the joy of life comes principally from the joy of human relationships. God's place is all around us, it is in everything and in anything we can experience. People just need to change the way they look at things".


"Estàs equivocat si penses que l'alegria de la vida ve principalment de l'alegria de les relacions humanes. El lloc de Déu està al voltant nostre, està en totes les coses i en tot el que podem experimentar. La gent només necessita canviar la manera en com veu les coses".

3 comentaris:

  1. Nena, que xulo el teu blog! com mola! m'he fet seguidora number one, jeje, encara que ja et val per no avisar, l'he descobert per casulitat,jejeje, mil petons bonica, et trobo a faltar!

    ResponElimina
  2. Però com t'has enterat? Encara hi estic treballant. Gràcies pels ànims guapa! Ara ja em pots anar seguint. En breu... amb en Marci i en Cris!

    ResponElimina
  3. Marta, ets la més millor, enhorabona, et seguirem.
    Anna

    ResponElimina